we're running right back, here we go again, it's so insane

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen typ.. Vet inte varförjag vaknar så tidigt för? Aja väntar på att lina ska vakna någongång haha. Sen ska vi väl ner å äta frukost. Vid halv 2 typ ska jag göra iordning mig, klockan 3 kommer det gäster för lina har fyllt år. Ikväll blir det nog bara chill hemma ;)


Jag saknar dig baby

ÄÄÄÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon eller vad man säger halv 10 på morgonen.. Vart och tagit ut hästarna, gett dom mat, mockat, och fixat i stallet. Det är svinkallt ute verkligen. Ska platta håret nu, sen ner o göra mat hehehe................... PUSS


Flicka

Kom precis ur duschen, såå skönt! Kollar facebook och lyssnar på B.o.B - Strange Clouds ft. Lil wayne. Ska snart ner o göra oboy och se filmen Flicka, sväääär det är den bästa filmen någonsin! Om man är ett hästfreak som jag ;).



Torsdag

Åker snart och ska jobba i stallana


Bonde söker fru

Kom nyss hem, vart o köpt kontantkort på ica wisborg till lureeeen. Ska se klart det sista av bonde söker fru, sen se efterlyst och efter de blir det sova. Imorgon ska man jobba hela dan, men slipper plugga iaf :)

Sitter helt själv i hela skolan

Kul att när man kommer till skolan så är det ingen hä. Sen kommer en lärare (katarina) och frågar vad jag gör i skolan (?) så säger hon att vi är lediga idag!! Så nu måste jag sitta här helt ensam i hela skolan och vänta på bussen från Roma till Hemse..Kunde ha legat hemma i sängen och sovit nu! :( :(

You look a lot like my next boyfriend

Haaallo, kom nyss hem och har precis duschat. Vart fullt upp hela dan typ, red unica idag på lektion, övade på över bomar och småhinder bara. Gick ju ganska bra, lite jobbigt att min häst har 4 gångarter och hon har lite svårt för sin trav. Men det ordnar sig när jag övar mer över bomar så hon stärker sina muskler :) Så stolt över allting med mitt hjärta! Funderar på att göra iordning sig för sängen och sen se tv. Imorgon ska jag till Lövsta och ha en kurs, sen ska jag ut till Hemse torgdag vid middagen. Så hörs väl imorgon bitti eller imorgon kväll :)



Hoppas min "nya" mobil jag beställt från internet kommer imorgon!! Sony Ericsson w890i

Dagens

DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, marinblå tröja, vita converse
DAGENS SMINK: Puder, mascara och ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: Plattat hår
DAGENS HÄNDELSE: Träning
DAGENS LÅT: Wis Khalifa - On my level
DAGENS PLANER: Träning och typ inget mer.
DAGENS SAKNAD: Min Nokia mobil som gick sönder förra fredagen!!!
DAGENS DUMMASTE: Att jag "försov" mig heheheheheh
DAGENS SJUKA: Not me
DAGENS DROG: Wiz khalifa som vanligt
DAGENS ROLIGASTE: Kendra
DAGENS FAVORIT: Unica Lad
DAGENS KÖP: Cola
DAGENS GODIS: Choklad
DAGENS HUMÖR: Glad men sjukt trött
DAGENS ORD: Inget

:'((((((((((8


On my level

Kom nyss hem, har just ätit och är proppmätt. Idag vid typ 3 tiden drog jag till stallet med vovven. Tog in Unica direkt och fixade henne, sadlade och tränsade henne. Sen mockade jag boxen och fixade mat som jag hann. Sen packade jag allt som jag skulle ha med Eftersom hon ska sova i Träkumla i natt till imorgon. Ska ha med henne på lektion imorgon under dagen , just därför :) Efter jag fixat de så kom pappa och så lasta vi henne och åkte till Träkumla på dressyrlektion. Imorgon blir det lite hoppning :) Glömt och skriva att jag löshoppade henne igår, hon var sååååå duktig! Hoppade upp till 1.10 :) Hon har hoppat 1.20 förut, men inte hos mig. Nu ska jag fortsätta sortera mina kläder och rensa. Vi hörs när vi hörs


http://youtu.be/K-BoqE0lY5s

Jag gråter bara i regnet


Vaknade av att det regnade ute, jättemysigt tycker jag det är :) Nu väntar vi ju bara på snön också, det är ännu mysigare! Iallafall så ser jag tv just nu, väntar på min buss till skolan. Orkar inte gå i det här vädret och dessutom orkar jag inte börja redan klockan 8.. Kommer bli jättetomt nu när jag går på cpg på måndagar & fredagar, eftersom Emma har slutat
:( Hatar lärarna. Efter skolan kommer jag inte hinna blogga, ska direkt hem och sen till stallet och fixa Unica sen kommer pappa med hästtransporten så ska vi lasta på henne och åka till Träkumla på träning.  Ikväll ska hon sova kvar där i ett stall (millas & cajsas) och imorrn ska jag ha med Unica på träning också. Vi hörs ikväll nån gång ;)


Börjar igen

Tänkte börja fortsätta blogga igen, så man kan skriva av sig lite. Vaknade imorse vid halv 12, har sett på Familjen Kardashian och filmen Love and another drugs  tills nu. Ska snart se The last song, sen ska jag till stallet och mocka, fixa mat och sånt till Unica, sen tänkte jag longera henne idag över några bomar på ridbanan. Min syster flyttade igår till en 3:a som ligger precis breve mitt stall dessutom :) Imorgon blir det nog träning med min finaste Unica i träkumla :)

Här är en bild på Unica precis efter vi hade skrivit på kontraktet och skulle åka o hämta hem henne

Här nedan var när vi precis hade fått hem henne 2/1-11

Och här är när hon fick komma ut i snön första gången när vi fick hem henne

Obeskrivlig kärlek

RSS 2.0