21 augusti

Snart ska jag tatuera mig!!! :):)

one love, one love


Kapten röd, Ras cricket, Syster sol, Joey fever osv kommer och uppträder på Gotland
gaah jag ska vara där!


Suger

På att blogga, som ni märker. Men ska skriva kortfattat lite grann.. Igår var jag med Saga vi var nere på stan heeela kvällen, sen sov hon hos mig. Idag följde hon med till hästarna och jag fixade fodring och så. Sen hämtade vi min nya kanin som ska bo med min pollehäst i hennes box i stallet. Så söt! Sen så drog saga hem och jag till min kära syster och systerdotter. Varit där ända sen halv 2 tills nu. Är sjukt trött, så funderar på och lägga mig i sängen o se tv lite. Imorgon ska jag sova länge, sen mot stallet rida och sen ut med kaninen lite. På kvällen åker jag antingen till R eller så ska vi typ fira min styvbror som fått körkort idag!


Mot stan

Nu har jag packat klart och väntar på att jag ska åka in till stan. Ska träffa Saga H kl 18, längesen man träffade henne. Sen så sover hon hos mig. Får se vad vi hittar på ikväll då :)

Funderar på att gå ner och fortsätta se paris hilton BFF nu, här kommer dagens outfit
;)



Jag gav aldrig upp dig när du lämnade mig

Godmorgon

Vaknade nyss och nu sitter o sminkar mig. Åker snart in till stan med mamma. Ska göra några ärenden, t.x köpa min efterlängtande mobil! :) När jag är klar åker jag hem till Lina, tillbaka till Hemse alltså. Sen kanske stan ikväll igen. Men nu har jag inte tid, hörs senare puss!



Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hade inte tid och blogga igår, men gör ett blogginlägg lite snabbt nu. Igår var vi först vid veterinären med våran älskade katt. Som tur var så behövdes han inte somna in. Eftersom vi lagt ner 10000 ungefär på honom nu så skulle allt vara bortkastat och en mindre familjemedlem. Så hoppas på att han blir frisk igen.


Sen vidare till stan och gjorde några ärenden. Efter blev det hoppträning för Ninna på Silikaten på Travet. Det gick faktiskt jättebra :) U gör verkligen allt man ber om, även fast hon brukar bocka och stegra ibland, men sån är hon ;)

Idag har jag jobbat hela dagen och nu ska jag hoppa in i dushcen sen hämta mat från Max, haha. Sen vidare ner till stan. Imorgon blir det Stockholm :)

RSS 2.0